16 February 2021

Giveaway Sii Nurul

 

Giveaway Sii Nurul (24 Januari - 20 Februari 2021)


Hello. Kali ni nak join giveaway di blogger Sii Nurul. Apa yang menarik tentang giveaway ni ialah semua penyertaan akan disenaraikan dalam bloglist blogger Si Nurul. Cabutan bertuah akan dilakukan dan 2 orang pemenang giveaway akan menerima wang tunai RM50. Giveaway berlangsung bermula 24 Januari sehingga 20 Februari 2021. Kalau korang nak join jugak, boleh klik banner di atas okay?


Tarikh tamat : 20 Feb 2021

Syarat-syarat penyertaan :


1. Follow blog Sii Nurul dan Inspirasi Kami
2. Like Facebook Page Blog Sii Nurul
3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Giveaway Sii Nurul"
4. Komen link penyertaan di komen di bawah.




Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources

 



Hai, blogger ombak bergigi ada buat segmen bloglist dan ain pun tak nak ketinggalan untuk join segmen ini. Segmen bloglist ini diadakan untuk memperkenalkan kedai online shopee tuan iaitu Lisz Global resources pada korang semua. Seramai 5 orang peserta yang bertuah serta layak menjadi bloglist Ombak Bergigi dan 1 orang pemenang akan menerima sehelai tudung FAREHA. Jom ramai-ramai join dan memeriahkan segmen ini. Klik banner di atas untuk join okay.


Tamat : 8 Mac 2021

Syarat Untuk Menyertai :

1. Follow Blog Ombak Bergigi
2. Follow shopee LISZ GLOBAL RESOURCES
3. Buat satu entri di blog korang bertajuk " Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources"
4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog.
5. Comment link entri penyertaan di post giveaway.


Segmen Blogwalking By Si Hati Berbolak-balik

 


Hello. Kali ni ain nak join segmen blogwalking dari Cik Nadyya. 15 peserta bertuah akan dimasukkan kedalam bloglist cik Nadyya. Semoga ada rezeki. Jom ramai-ramai join dan blogwalking sesama blogger. Klik banner di atas untuk join okay. Segmen ni tamat pada 28 Feb 2021.

Syarat:

1- Blogger warganegara Malaysia.
2- FOLLOW blog Cik Nadyya
3- Copy banner atas dan backlink ke entry giveaway.




15 February 2021

'thes's Love Giveaway'

     


Hello. Kali ni nak join giveaway dari Suraya. Apa yang menariknya, semua peserta yang join giveaway ni akan dimasukkan kedalam bloglist blog selama setahun. Jom ramai-ramai memeriahkan GA ni. Syarat-syaratnya seperti berikut :



TERMS & CONDITION:-

- Must be residing in Malaysia at the moment
- Have a blogger account
-Must follow this blog.

HOW TO JOIN:-

- Follow IG account here
- Post an entry, 'thes's Love Giveaway' as the title
- Include the giveaway poster above and backlinked to this entry
- Leave comment down below with your entry URL
- Any words, advises, comments on my blog or me in general?*optional