16 February 2021

Giveaway Sii Nurul

 

Giveaway Sii Nurul (24 Januari - 20 Februari 2021)


Hello. Kali ni nak join giveaway di blogger Sii Nurul. Apa yang menarik tentang giveaway ni ialah semua penyertaan akan disenaraikan dalam bloglist blogger Si Nurul. Cabutan bertuah akan dilakukan dan 2 orang pemenang giveaway akan menerima wang tunai RM50. Giveaway berlangsung bermula 24 Januari sehingga 20 Februari 2021. Kalau korang nak join jugak, boleh klik banner di atas okay?


Tarikh tamat : 20 Feb 2021

Syarat-syarat penyertaan :


1. Follow blog Sii Nurul dan Inspirasi Kami
2. Like Facebook Page Blog Sii Nurul
3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Giveaway Sii Nurul"
4. Komen link penyertaan di komen di bawah.




Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources

 



Hai, blogger ombak bergigi ada buat segmen bloglist dan ain pun tak nak ketinggalan untuk join segmen ini. Segmen bloglist ini diadakan untuk memperkenalkan kedai online shopee tuan iaitu Lisz Global resources pada korang semua. Seramai 5 orang peserta yang bertuah serta layak menjadi bloglist Ombak Bergigi dan 1 orang pemenang akan menerima sehelai tudung FAREHA. Jom ramai-ramai join dan memeriahkan segmen ini. Klik banner di atas untuk join okay.


Tamat : 8 Mac 2021

Syarat Untuk Menyertai :

1. Follow Blog Ombak Bergigi
2. Follow shopee LISZ GLOBAL RESOURCES
3. Buat satu entri di blog korang bertajuk " Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources"
4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog.
5. Comment link entri penyertaan di post giveaway.