12 November 2019

Menang Hadiah Giveaway Merdeka dari Noor Akma!


Hai semua.



Dalam bulan Ogos yang lepas, aku ada join Giveaway merdeka yang dianjurkan oleh kak Akma. Dan alhamdulillah, blog aku terpilih diantara 5 orang pemenang bertuah untuk memenangi hadiah. Parcel hadiah juga dah selamat sampai ke rumah. Jom tengok hadiah apa yang kak akma bagi ni.



Tadaa. Tudung bawal chiffon shimmering bidang 50. Warna coklat marroon gitu.


Kad blog santai-santai jer.

Thank you for the prize, kak akma. I like it so much. Lepas ni boleh pakai buat pergi jalan-jalan. Korang boleh melawat blog santai beliau di link ni : Blog santai-santai jer. Dan jangan lupa follow insta dan blog beliau jugak tau. Mana tahu lepas ni kak akma nak buat giveaway lain pulak, boleh korang join jugak.




Thanks for reading!

10 November 2019

3 Doa Boleh Diamalkan Untuk Mudah Dapat Kerja



Hai semua.


Kali nie ain nak share doa yang boleh diamalkan untuk mudah mendapat kerja. Semoga semua fresh graduate dan orang-orang yang tengah mencari kerja dipermudahkan urusan permohonan, temuduga dan mendapat kerja dalam bidang masing-masing. Amin.




1) Doa Supaya cepat Diterima Kerja



2. Doa Supaya Cepat Dapat Kerja



3. Doa Agar Mendapat Peluang Rezeki yang Banyak




credit to FB dr resume