16 February 2021

Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources

 



Hai, blogger ombak bergigi ada buat segmen bloglist dan ain pun tak nak ketinggalan untuk join segmen ini. Segmen bloglist ini diadakan untuk memperkenalkan kedai online shopee tuan iaitu Lisz Global resources pada korang semua. Seramai 5 orang peserta yang bertuah serta layak menjadi bloglist Ombak Bergigi dan 1 orang pemenang akan menerima sehelai tudung FAREHA. Jom ramai-ramai join dan memeriahkan segmen ini. Klik banner di atas untuk join okay.


Tamat : 8 Mac 2021

Syarat Untuk Menyertai :

1. Follow Blog Ombak Bergigi
2. Follow shopee LISZ GLOBAL RESOURCES
3. Buat satu entri di blog korang bertajuk " Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources"
4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog.
5. Comment link entri penyertaan di post giveaway.


5 comments:

  1. Assalamualaikum, hai.. Selamat bersegmen saya ucapkan, yang datang blogwalking dari segmen yang sama.. Semoga ada rezeki...

    ReplyDelete
  2. Goodluck and all the best! :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/segmen-bloglist-ombak-bergigi-x-shopee.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum, boleh check senarai pemenang dah tau

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-ombak_12.html

    ReplyDelete
  4. hi,jom join GA awesome ni!


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment.