01 November 2019

Segmen Pencarian Bloglist AIMANABDULLAH.COM



Segmen Pencarian Bloglist AIMANABDULLAH.COM
(Klik banner untuk join)


Hai semua.


Blogger Aiman ada buat segmen pencarian bloglist. Syarat-syarat yang dikenakan juga mudah cuma perlu like FB pages Aimanabdullah.com dan follow blog owner sahaja. Tak perlu buat post entry bagai. Tapi, disebabkan aku nak share segmen ni dengan korang semua. Jadi, aku buat post mengenai segmen nie. Jadi, jom ramai-ramai join dan memeriahkan segmen bloglist Aiman. Korang boleh klik banner di atas untuk join, okay?




4 comments:

  1. selamat bersegmen Ain. Akak dah jawab kat reply comment entry yang ain tanya tu.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab join segmen bloglist ni.

    Blog nurain-syahirah.blogspot.com telah dimasukkan dalam bloglist
    https://www.aimanabdullah.com/2019/11/senarai-bloglist-aimanabdullahcom.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment.