28 November 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah


Planner 2020 Giveaway by Messarah
Klik banner di atas untuk join.

Hai, semua.


This time, I want to join giveaway from Messarah. Dua hadiah planner akan diberikan kepada pemenang bertuah melalui random.org. Best kan. Tinggal sebulan lebih lagi nak masuk tahun 2020 jadi buku planner kena sediakan awal-awal untuk catat dan menguruskan masa pada tahun hadapan. Insyaallah, kalau ada rezeki boleh dapat planner dari Syabab Planner.

Penjam celik penjam celik, kita dah nak masuk tahun baru. Tinggal beberapa hari lagi sebelum kita bertemu bulan Disember dan seterusnya memasuki tahun baru. Tahun 2020 agak special terutama kepada ibubapa dan nenek datuk kita jika masih ada. Sebab dioranglah generasi yang mengalami perubahan teknologi yang agak ekstrem. Dari TV hitam putih kepada berwarna. Dari surat-menyurat kepada telefon pintar. Dari pelita minyak tanah kepada lampu pendaflour. Dan macam-macam lagi yang ketika diorang kecil, tak pernah terlintas dek fikiran dan tak masuk akal benda nie boleh wujud pada masa akan datang.

Jadi, marilah kita bersyukur atas segala nikmat yang kita perolehi pada zaman ini. Dan hargai pengorbanan nenek moyang kita terutama pejuang2 negara yang mengekalkan kedaulatan negara ini agar kita dapat hidup bahagia seperti sekarang. Alhamdulillah.

My goal untuk tahun 2020 ialah I nak sambung belajar ke peringkat master and improve my speaking in English. And I want to visit Japan next year. Meet new people and making new friends. At the same time, I dream to earn more money through part-time job..haha.. Please pray for my goals to come true. Amin.

Kepada blogger Messarah, I wish you a happy birthday. Semoga panjang umur dan murah rezeki. May Allah bless you dan sentiasa di bawah barakahnya. Amin.


Thanks for reading!



8 comments:

  1. Good luck bergiveaway. Semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  2. All the best, moga impian 2020 dapat dicapai. ^^

    Aien singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  3. thank you ain sebab sudi join! anyway semoga impian ain tercapai lagi-lagi nak pergi japan tu hehe and thanks for the du'a <3

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yang sama..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    all the best..:D

    ReplyDelete
  5. Good luck Ain ☺️

    Ruby dari GA yang sama

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment.