22 November 2019

Giveaway Akhir Tahun HASRULHASSAN.COMGiveaway Wang Tunai dan Template Blogger Premium


Hai, semua.


Kali nie join Giveaway dari Hasrul Hassan. Due date Giveaway ini ialah 30 Nov 2019. Apa yang menariknya, 30 blogger terawal yang join GA nie akan dimasukkan ke dalam bloglist HASRULHASSAN.COM.

Untuk pengetahuan semua, tuan Hasrul nie dah lama berkecimpung dalam dunia blog dan mula menjadi seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Aku kenal dah lama penulis nie sebab beliau famous dalam kalangan blogger dengan isi kandungan post yang bermanfaat dan banyak membantu para blogger untuk meningkatkan traffik blog seperti tips blog, SEO dan adsense. 

Aku kenal blog nie masa aku tengah google pasal adsense. Masa tu tengah cari maklumat pasal adsense dan cara nak tingkatkan duit dalam adsense. Lepas taip keyword di Google Search, terus blog HASRULHASSAN.COM keluar di atas carian google. Bermula daripada tu, aku start suka baca perkongsian beliau dan isu semasa yang disiarkan dalam post. Terima Kasih Tuan Hasrul di atas semua ilmu yang dikongsikan. Semoga terus menulis dan menjadi inspirasi buat para blogger dan masyarakat.


13 comments:

Thank you for leaving a comment.