21 September 2019

Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini


Click the banner to join.


Assalammualaikum dan hai semua.


Post kali nie aku nak join giveaway from NiniHanini. Aku suka blog dia sebab comel dan kreatif. Kebanyakan post dia juga banyak bercerita tentang kraft dan buku. Aku dapat banyak idea kreatif bila baca post dia. I really enjoyed reading her blog!



Dalam giveaway nie, ada dua jenis hadiah yang disediakan iaitu Sayo Pack dan Nara Pack. Antara dua pack tu, aku berkenaan pada Sayo Pack. Antara sebab aku teringin sangat hadiah pack nie ialah :


1. Pertama kali aku tengok gambar hadiah, mata aku tertarik pada The Snoring Cat Lined book sebab aku suka kumpul buku nota comel-comel. Kalau pergi kedai buku, memang akan pergi kawasan notebooks dulu. Aku akan tengok design notebook dan selalunya aku akan menulis nota pasal perancangan aktiviti aku dalam notebook tu.


2. Selain itu, aku juga teringin nak ada water colour sendiri. Jadi, Handmade Buncho Poster Colour Pallete is my wish to have it! Kalau ada colour pallete nie, boleh lah lepas ni menjinakkan diri untuk belajar melukis dan mewarna.


3. Aku jugak jenis kalau baca buku novel tebal-tebal, memang aku akan tandakan buku tu mengikut Chapter.  Dan Al-Quran pun, aku tanda berdasarkan nama-nama Surah sebab nanti senang nak baca. Jadi, aku memang memerlukan Oxford Fajar Sticky Notes. Sebab yang sedia ada dah nak habis. Other gifts like postcards and decorative cards is also cute. I wish I can own it!



Insyaallah, semoga aku dimurahkan rezeki dan dapat memenangi Sayo Pack. Amin. Korang pun boleh join giveaway nie dengan klik banner kat atas. Jom ramai-ramai join dan memeriahkan giveaway ini. That's all from me. Thanks for reading!






13 comments:

  1. Good luck! Semoga ada rezeki and menang sayo pack tu

    ReplyDelete
  2. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Hii ain! I've chosen you to be the winner for Sayo pack hehehe. Nanti emelkan nama penuh, alamat dan nombor phone ye. InsyaAllah dalam bulan 10 ni jugak nini post hadiah ain. Terima kasih join tau!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh!! I am glad to hear that. Thank you so much! I really love to have Sayo pack.

      Delete

Thank you for leaving a comment.