22 December 2016

Updated Giveaway Kek Lapis!!



Assalammualaikum dan hai semuaaa,


Mesti korang tertanya-tanya, selain post pasal senarai peserta Giveaway Kek Lapis, aku takde post pun mengenai updated GA. hehe..Sorry, sebenarnya bila nak dekat dengan tarikh untuk balik semenanjung nie, aku semakin busy. Sekarang tengah study week untuk final exam jadi kena letak priority study tu dulu. Hujung sem degree lah katakan. Macam ni lah student life! Kadang-kadang je bukak blog tu pun sebab nak tengok komen yang belum unpublish dan view other blogger list. Nie pun sempat curi masa updated pasal GA. Tinggal 8 hari lagi sebelum GA ni tamat kan.


Jadi, post kali cuma nak cerita lawatan aku dan kawan-kawan kat kedai kek Lapis sekitar Kota Samarahan. Special untuk korang cuci-cuci mata dulu, sebelum the real one kek lapis sampai di tangan korang. Jadi, banyak-banyak lah berdoa supaya korang bertuah. Let's start!




Bergambar dengan Manager Kek Lapis Kedai Mira Cake House


Di Sarawak, ada banyak kedai kek lapis tapi yang paling famous ialah kedai Mira Cake House nie. Kedai ni ada banyak cawangan tau. Yang kitorang pergi nie cawangan di Kota Samarahan. Ada banyak perisa dan jenis kek lapis yang kitorang nampak kat sini dan selalunya kek lapis masam manis adalah paling laris. Masa time kitorang pergi nie pun, kek lapis masam manis dah habis. sedinhyaaa..baru craving..





Di setiap kedai kek lapis, akan ada satu tempat khas untuk tester. Kat sini, korang boleh cuba rasa jenis kek mana yang sedap. Diorang letak dalam bekas macam gambar kanan atas nie. Macam-macam ada, coklat, cheese, oreo dan lain-lain. Harga dia standard lah. Kalau beli banyak dapat lebih murah.





Lastly, lawatan ke kedai kek lapis Mira Cake House nie bagi inspirasi lah sikit kat aku yang mana kek lapis jenis baru yang patut dicuba. Kalau korang suggest aku beli kek lapis yang jenis apa?

Jadi, apa lagi kalau betul-betul nak kek lapis, korang perlu promote this GA dan dapatkan Top Referrals Winning! Setakat nie, takda pun blog yang referrals 10 ke atas tau. So, Goodluck guyysss!!!


Yang belum join boleh klik sini ==> Giveaway Kek Lapis By Ain Syahirah






10 comments:

Nona Qiyah said...

Uisssh, sedapnyaaa...

saya mahuuuuuuuuuuuu, coklat..mcm sedapp jeeee

Jun Zie said...

Ju doakan all the best utk smua pserta Ga =)

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...sedapnya kek lapis...

Norlaili A Wahab said...

cheese, oreo....sedap nya....;)

Zafirah Nazri said...

sedapnya tengokkkk

Husna Rahman said...

rindu sarawak la cenggini..

Zie Azi said...

baru makan kek lapis, rezeki org bagi baru balik dr sarawak

Tiara Sapphire said...

gudluck untuk final exam awak :)

Lea Azleeya said...

yeahhh.. baru dpt kek lapis dr sarawak kat opiz ni..

Kak Nab said...

sedapnya kek lapis