22 March 2015

Giveaway 2015 Jubah, Dress, Leggings oleh Norzi Beautilicious House





(Klik Banner untuk join)


Hai dan assalammualaikum,


Dah lama rasa tak join GA. Jadi, kali nie saya nak join GA dari Norzi Beautilicious House. Saya memang dah lama usha blog online nie tengok baju dia pun cantik-cantik cuma saya takda kesempatan untuk beli je. Takpa insyaallah kalau takda aral melintang memang teringin nak beli satu baju dari shop online nie..okay, done follow blog : Norzi Beautilicious House , Norzi Foodilicious House  dan done like fanpage diorang, done add Google+

Jom join sebab hadiah menarik sangat-sangat!!

3 Jubah Abaya
3 peplum dress
5 Legging




Tag : Nusha Fasha
         Mia Liana


3 comments:

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

follower yang ke 1113/ daripada segmen yang sama

http://macikzkonah.blogspot.com/2015/03/giveaway-2015-jubah-dress-leggings-oleh.html

Syahmi Zaludin said...

Salam singgah =)

Jom jemput join giveaway by instashop @kloseteersapparels di Instagram oleh Tea Oh Beng?

3 pemenang bertuah akan dapat T-Shirt dengan design customized dari Tea Oh Beng tahu?

http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by.html

Norzi beautilicious house said...

Assalam dear ,terima kasih join GA Norzi Beautilicious House, nantikan senarai pemenang pada lewat malam ini , semak keputusan di http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/search/label/KEPUTUSAN terima kasih