31 March 2015

Blog Dr. Halina, wife Dr. Sheikh Muzaffar




Assalammualaikum dan haii semuaa..


Since aku seorang blogger, aku suka sangat baca blog orang lain. Jadi, dalam masa terluang yang banyak sangat ni semenjak jadi budak lepasan SPM 2014, memang hari- hari mengoogle je kerja nyaaa..Sekali dengan asyik duk berinstagram....hahaha..Daripada satu blog ke blog aku baca. Dan terjumpa satu blog Dr.Halina barelysupermommy.com . Yeyyyyyhhhhh!!! Sebenarnya terjumpa blog ni masa duk stalker Facebook Dr.Sheikh Muzaffar. Usha diorang punya anak, Bella dan Tasha. Sangat kagum cara diorang memberi didikan kepada anak mereka.


Untuk pengetahuan semua, Bella anak sulung mereka diajar berenang dan menyelam seawal umur 8 bulan.. Nanti besar nak buat macam ni jugak. Entry paling aku suka baca ialah Entry ni :


http://barelysupermommy.com/2012/02/07/mermaid-in-training/   dan
http://barelysupermommy.com/2012/05/22/real-swimming-lesson-here/   






Bella dan Tasha


Selain itu, blog Dr.Halina ditaip dalam bahasa Inggeris. Jadi, secara tak langsung kita dapat improve bahasa Inggeris. Saya memang suka blog Dr. Halina. Saya bagi 5 bintang haha...Selain, blog ni, ain ada banyak lagi baca blog para doktor. Memang sangat-sangat menarik baca kisah diorang pasal posting Housemanship lah. Betapa susahnya posting Housemanship. Dan untuk menjadi doktor. Kita kena berkorban banyak perkara terutama MASA dan TIDUR. Banyak Oncall. Nanti ain kongsi link blog tu di Entry akan datang ok. Last sekali, doakan ain ada rezeki sambung medic. Sekarang tengah redha je dapat sambung bidang apa-apa pun. Kalau ada rezeki, insyaaallaahh..aminn





1 comment:

Rosmiza Ali said...

Best blog Dr. Harlina.. Akak dulu pernah gak follow blog dia.. Tapi sejak blog huru hara hilang bloglist hari tu langsung dah terlupa pasal blog Dr Harlina ni.. Ni dah ingat, boleh start follow balik.. Hehe..
RosmizaAli.Com™