13 June 2013

Gathering at Marry Brown!





Hai, semua!

Ahaha..seperti biasa blogger Ain Syahirah ni yang ketinggalan zaman ni dan yang always updated blog lambat nak share something dengan korang semua..ahaha..Pada cuti panjang pertengahan tahun hari tu antara 27-31 Mei, Ain dan kawan-kawan pergi isi perut dan have some good memory di Marry Brown! Ya, Marry Brown! Seronok sangat! Sir Hasnizam, cikgu bahasa Inggeris kitorang yang paling sportting belanja kitorang makan di Marry Brown tauu ~ ~ So, kat sini Ain nak bagi amaran kat korang jangan jelezz bila tengok gambar - gambar kitorang kat bawah ni.. *ahaks


Ni masa kat kantin sekolah, tengah tunggu van sekolah..That's me, Ain (hijau) dan Blogger Anis..


 Amacam? Profesional tak Ain pegang kamera tu? ahahaha....




Comel tak kak ton?

Tadaa..Kitorang dah sampai kat Marry Brown!!




 Sebelum makanan sampai, kitorang bergambar dulu bajet kiut-miut..ahahaha...


Hija dan Hauraq , anak Sir tengah main di playground MB

Bergambar di Playground MB..Omeyyy!! <3





Hmm..nak makan apa ek?? Semua bessttt!!


 Yeyyhhhh! Makanan kitorang dah sampai..



Nakal betul anak Sir ni kacau Ain makan...ehehehe...

 Me and Basirah <3

 
 "Why you look at me like that, Basirah? Sorry minum air awak..."



Ini  keturunan kaum adam. Semua macho-macho.Yang baju Biru tulah Sir Hasnizam kitorang yang sportting sangat-sangat. Sir dan ustaz Zaki lah yang belanja kitorang Marry Brown ni...Thanks !!

Memang best sangat-sangat makan MB lagi-lagi dengan kawan-kawan. Semoga tahun depan Sir belanja kitorang makan MB lagi ek.....kikikiki... XD


Target kitorang tahun ni 10 MUMTAZ dalam SMU...Amin..........