23 May 2013

Doodle untuk budak-budak Usrah








Hai, semua!

Thank You, Ahli Usrah ku yang comel comel belaka. Walaupun, baru sekali berUsrah. Kitorang dah rapat macam adik dan kakak. Kalau Ain jalan nak kemana-kemana dan terserempak dengan budak budak Usrah tu, dia akan tegur Ain : 

“Hai, Kak Ain...”

“Eh! Kak Ain...” 

“Kak Ain!”  *sambil lambai tangan diorang.

Ain dengan hati berbunga-bunga sebab gembira, Ain pun senyumlah kat budak budak Usrah tu. Sometime, Ain rasa kejam betul lah diri Ain. Sebab diorang ingat nama Ain but Ain sampai sekarang still tak dapat ingat nama diorang. Muka diorang Ain cam tapi nama diorang Ain still keliru. Kalau jumpa , “Nama awak apa? Kak Ain dah tak ingat dah. Sorry....” Nama ingat tu ingat tapi macam tertukar. Yang A kita pergi panggil dia B. Yang B pulak kita panggil dia C..*oh! Betul ke perumpamaan yang aku bagi nie?..muehehe... Kesian kat diorang....


Back to the topic, sebab Ain gembira dengan mereka, so Ain buat doodle ni khas untuk budak-budak Usrah Ain tu... : 




Comey tak? Sekarang kan tengok famous pasal Bookmark. So, Ain buatlah bookmark untuk diorang. Bolehlah diorang guna bookmark dalam buku Usrah.


 Inilah Design Bookmark Usrah Ain



 Tinggal nak tebuk lubang dan letak Ribbon je..



Ain harap budak-budak Usrah Ain tu suka dengan bookmark ni dah lebih bersemangat  untuk berUsrah dengan Ain..

Wahai budak-budak Usrah ku, kak Ain harap korang suka dengan bookmark yang di design khas untuk korang by Naqibah Comel korang, Ain Syahirah!! Aww! Aww!



 *SayaSukaBudakBudakUsrahSaya!!*





13 comments:

Haruno Hana 하나 said...

comel ^^

...iSyA Purple* said...

cantik! penah jugak design bookmark untuk anak2 usrah taon lepas. tapi hanye tggal sbg design. sebab taktau nak print atas ape. then nak kene laminate lagi lah... .. . .
ain print atas kertas pe tuh??

Ain Syahirah said...

@Hana: ehehe..doodle yang Ain buat untuk budak-budak Usrah Ain mestilah comel..hikhik..Thanks, Hana!! :D

Ain Syahirah said...

@Isya : Ain print atas kertas yang jenis keras lah jugak. Ain tak laminate pun sebab kertas tu dah keras..Kak Isya, tahun ni Kak Isya jadi Naqibah lagi tak?

...iSyA Purple* said...

yup...taon ni masih naqibah. nape?? tapi xsemeriah dulu la.. dah kureng sekarang ni,

Ain Syahirah said...

ehehe..Kak Isya bagilah tips2 kat Ain..Kak Isya kan berpengalaman dlm Usrah ni..Contoh, aktiviti2 apa yg menarik untuk buat masa dlm Usrah tu..please.....Kak Isya buat post deh...hikhik.. :D

Nur Afridayati said...

Alahaiiii comelnye bookmark tu, nak juga...
done follow, if sudi follow blog saya balik ye...tq ^_^

Ain Syahirah said...

@Nur Afridayati : Thanks..Bookmark tu sentiasa comel..hehehe..Kalau nak bookmark tu kenalah jadi ahli Usrah Ain....hikhik :D

Adib Veron said...

comelnya bookmark!

Ain Syahirah said...

@Adib Veron : Thanks, Adib! Harap-harap ahli Usrah Ain suka bookmark tu..hikhik :D

Aenn Athirah said...

comel..

Ain Syahirah said...

@Aenn Athirah : Thanks, Aenn!! hikhik..:D

Lily RIna said...

Comelnya doodle tu :D