24 March 2013

Abang belanja Burger Special!



Assalammualaikum, semua!


Ni best dapat abang spotting ni..Abang kedua Ain, Syahir baru je keluar daripada berkhidmat sebagai tentera....Okey, Ain tipu disitu. Abang Ain sebenarnya, baru je lepas habis ikut program PLKN. Sekarang dia balik ke rumah dengan identiti baru, semangat baru dan lebih Bermotivasi. Mungkin sebab PLKN kot dia jadi baikhati belanja Ain burger. Burger Special pulak tu....oh! oh! gembira Aii sebentar.. dan Tadaaaa Burger Special yang abang Ain belanja :









See abang Ain belanja burger dengan Air Coconut Shake! Aww! Aww! Memang best gilerrzz Burger Special ni apatah lagi yang orang belanja...ahaha..So, apa beza burger biasa dengan burger special? Burger special ni daging burger dia tu disalut dengan telur. You can see it on the picture.

 Sho Yummy!!

Okey, I Love You, Oppa! <--takpayah nak gedik sangatlah Ain...

Okey, I Love You, Abang! <--Confirm kalau dia baca dia nak termuntah. Harap-harap dia tak baca...muehehe







4 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

laparrrr lak sy tgk gmbr burger oh :l

Ain Syahirah said...

@Nurfaezah Abdullah : hehe..jom makan burger bersama Ain..;D

toM boY said...

Salam Satu Blog,Haha :D


Saya telah follow blog kawan..hehe :D Come n follow me.. Macam Di KK
..

Salam Perpaduan dan Salam 1Malaysia.

Blogger Hidup Di Sabah

bayausbh.blogspot.com

abgDude a.k.a kai said...

yummmm... nampak macam sedap je....
tapi abg biase kalo makan....
king special!
hehehe...

http://abgdude.com