15 January 2013

Kalendar dari CraftMerahJambu dah sampai!


Assalammualaikum,


hikhikhik..dengan muka yang terlampau gembiranya Ain nak ucapkan terima kasih kepada CraftMerahJambu sebab sudi bagi Ain Kalendar 2013 yang comel nie. Pink lagi tu..comel sangat-sangat.



Ini surat dia yang pink colour jugak.Yang menariknya, surat ni dari Sarawak. Oh! Ain tertanya-tanya adakah surat nie menyeberang laut melalui kapal air atau naik kapal terbang? hmm...hikhikhik
Sorry alamat rumah Ain kena tutup nanti tak pasal pasal korang datang serbu rumah Ain pada Hari Raya. Jemuhlah Ain bagi korang duit raya nanti...hahaha ...Korang dapat tengok kan surat ni macam kena air je..? Tu sebab rumah Ain hujan, jadi Letter Box tu ada air sikit dalam dia dan terkenalah surat tu.. hehehe..




 Hish! Apalah Ain nie. Belakang surat pun ambil gambar! hihihi sorry...terlalu eksaited




 Jadi, inilah dia Kalendar Pink dari CraftMerahJambu yang comel tu. huhuhu Ain siap printcscreen belakangdepan lagi supaya korang nampak dengan jelas macam mana bentuk Kalendar ni sebenarnya. Amacam? Comel tak?






Sekali lagi disini, Ain nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada CraftMerahJambu sebab bagi cute pink Calendar ni pada Ain. Jadi, bagi korang yang nak beli Craft Comel , sila kanlah ke blog CraftMerahJambu ye.Craft dia memang comel comel dan AWESOME! Jadi, apa tunggu lagI? Jom kita ramai-ramai semua serbu Blog CraftMerahJambu!







No comments: