31 December 2012

Senarai 20 pengomen terawal!!





Mesti korang dah lama tunggu Ain update pasal senarai 20 pengomen terawal yang komen di Entry Full : I get 9A PMR ni kan? kan? Sebelum tu, Ain nak ucapkan terima kasih kepada korang yang join. Terima kasih banyak banyak! Seperti yang korang sedia maklum, 10 pengomen terawal akan mendapat Simple Gift dari Ain. Manakala 10 pengomen seterusnya akan dimasukkan ke dalam bloglist Ain untuk sebulan sahaja iaitu Bulan Januari 2013.

Sepatutnya, alamat rumah tak patut letak di kotak komen sebab orang boleh nampak and tak ada privacy. So, Ain nak minta maaf atas kekurangan ini. Ada pengomen yang request supaya alamat dia jangan publish kerana bahaya kalau orang tahu. Ain menghormati permintaan kak pengomen tu dan Ain minta maaf sangat sangat. Lain kali, Ain takkan mengulangi kekurangan ini lagi.

Seperti yang korang tunggu-tunggu kan. Ini dia 20 pengomen terawal  :




-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Pengomen 10 Terawal
3)   http://shafinazaina.blogspot.com
4)   http://jehanlifestory.blogspot.com
5)   http://www.hazirahmuslim.my/
6)   http://neenaamanee.blogspot.com/
7)   http://hudarazida85.blogspot.com
8)   http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/ 
9)   http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
10) http://bukanhomemade.blogspot.com/  *Sila hantar alamat rumah!

Pengomen 10 Seterusnya
1)   http://dina-x-dinot.blogspot.com/
2)   www.fatindiana.com
3)   http://kitekenasenyumwalausedih.blogspot.com/
4)   http://d-doladolly.blogspot.com/
5)   http://wanidina01.blogspot.com/
6)   http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
7)   http://afiekoreanlovers.blogspot.com/
8)   http://rajafarah94.blogspot.com
9)   http://teenagersareawesome.blogspot.com/
10) http://saadah97.blogspot.com

Pengomen Seterusnya
1)   http://blalalableh.blogspot.com
2)   http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
3)   http://azrulcoolz97.blogspot.com/
4)   http://syiffaroxy.blogspot.com/
 





Mesti ada yang cakap Ain menipu atau pilih kasih. Oleh itu, Ain dah sediakan bukti. Janji tetap janji. Siapa paling awal, dia yang dapat!

(Klik Gambar untuk lebih jelas )



Kepada 10 terawal yang belum hantar alamat, sila hantar alamat di email nurainlife@yahoo.com sebelum 5 Januari 2013.

Jangan sedih kepada pengomen yang tak tersenarai diantara 20 pengomen terawal. Lain kali Ain akan buat Segmen Sapa Cepat Dia Dapat pulak ek? So, kena alert dan cepat. hehe..See You Soon :D

Kbai, nak pergi sekolah. 1 Januari 2013 Aiii sekolah.Bye ~ ~




2 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua hehe

naimah farah said...

Alhamdulillah no.2 ^^ hehehe buke je dashboard nampak post ain . tak sempat ucap tahniah dalam comment tu semata-mata nak cepat . hehehehe

Tahniah ain ^^ saya dpt 8a1b ^^ hehehe