16 November 2012

Blin.gd jana pendapatan yang lebih lumayan!




Assalammualaikum,

Selepas Churp-Churp dan Nuffnang, Ain juga nak perkenalkan korang semua dengan Blingd. Memang betul! Dengan Blin.gd, kita dapat pendapatan yang lebih lumayan. Tak caya? Meh tengok yang Ain punya Blin.gd. Setakat ini, dalam Blin.gd Ain dapat :





Okey, sikit je tu..Berminat tak nak join Blin.gd nie? Berminat? Angkat kening anda..hehehe #gurau je..Meh Ain nak ajar cara join Blingd. Caranya simple je dan so-so-so EASY.

First, pergi link nie --> BLIN.GD

Seterusnya, tengok gambar kat bawah ni ek? hihihi :




Cuma perlu klik 'Sign In Facebook' atau 'Sign In with Twitter'

Then, Ia akan keluar macam kat gambar kat atas ni. So, Klik ' Go To App'.

 Klik 'Allow' ye..

 
 Seterusnya, Klik 'Profile'



Isi segala maklumat yang diorang nak. kepada adik-adik yang tak ada akaun bank dan no. akaun tu. Meh Ain nak ajar TRICKS sikit..


'Bank Name' tu Isi MAYBANK.
'Account Holder' isi NAMA KORANG
'Account Number' tu pulak isi --> 1050-6070-8021

atau ikut korang lah nak isi nombor apapun. asalkan 12 digit ye..SAVE!

Tapi, ingat! Bila korang nak CASHOUT tu, kenalah tukar dengan no.akaun yang betul. kang tak dapat duit tu sedih pulak nanti. Tricks tu, Ain just nak share kepada budak-budak yang tak ada akaun bank lagi. Okey, Semoga Berjaya!









No comments: