25 February 2012

PingPong & Letter


                                                                     Picture: All k-pop


Assalammualaikum,

Tadi, Ain pergi jelajah Google Image search SNSD...
Semua gambar diorang comel betul.
Dalam banyak-banyak gambar tu, terjumpalah gambar Yuri main Ping Pong..
 Oh! Ain kaku sebentar.
 Gambar Yuri tu betul-betul menaikkan semangat Ain untuk berlatih main
PingPong dan tewaskan Hanan. Thank You,Yuri....

The other story,,,,,,,,,,,,

Hari tu, Ain ada buat Contest, sikit je yang join.. So, Ain give up dan
batalkan Contest tu..
Tapi, Ain still appreciate orang yang join contest Ain tu...
 Jadi, Ain buat post tentang pembatalan contest tu dan Ain mintak alamat rumah
diorang sebab Ain nak bagi hadiah saguhati.
Dan cuma dua orang je yang bagi alamat yang lain tak bagi maybe \
diorang tak tahu kot,yang pastinya Ain dah inform diorang.

And Alhamdulillah, hadiah tu selamat sampai kat tangan diorang. Bila Ain Online FB, Ain nampak :




No comments: