28 March 2011

Tahukah anda????



Saya akan follow pada setiap blog yg sy visit kecuali blog Indonesia. Sbb nyer.................biarlah rahsia....he...he...he..... apa?? nak tahu jugak sebab nyer..........tak apalah biar je ia rahsia......Nak tahu jugak???? Okey, I will tell you. Suatu hari, sy cari image di google gambar kartun yg cute.....Then, sy nampak satu alamat di kartun tu....Jadi, tanpa berfikir panjang sy pun pergi visit that blog.....alamat blog nyer tak boleh bagi sbb nanti malu orang Indonesia tu.......Okey, sy sambung cite....Then, sy baca ayat dia pasal apa entah....Secara tiba-tiba shj datang satu ayat di kepala sy ckp...." apalah, orang nie...Ckp melayu pun masih 'telo'( sebut tak sebutir mcm bdk 2 thn) dah lah ayat terbelit lidah nak baca" then sy komen kat blog tu.......Keesokkan harinya, sy cite kat adik sy.....Adik sy ckp blog India kot...Lps tu, sy pun tgk tv . Then sy tertekan drama Indonesia....That time, barulah sy tahu tu blog orang Indonesia.....Jd, sy pun cepat-cepat buka Internet dan terus ke blog dia sbb nak minta maaf....Terkejut sy apabila tgk tuan blog tu marah kat sy.....sy pun balas dgn alasan yg sy masih junior dalam Blog.....Jadi, itulah peristiwa sedih sy semenjak jadi junior dlm bolg ni........Tapi, tak apa............saya masih ada semangat...........Cuma perlukan sokongan korang sikit iaitu jadilah my follower....he....he...he...








P/S: Beri sokongan pd sy okey???? Komen please.....sy tgh sad nie.....

1 comment:

M O Y M O Y said...

alololooo..tian dia..oke2..
i'll be ur follower.. :)