28 March 2011

Mahalnya!!!!



 Hai, sume!!!! Sy ada story nak kongsi dgn korang sume nie.......Kemarin, saya pergi ke pejabat pos nak apa nie....apa nie......ohhh!! nak hantar surat sbb sy ada masuk satu peraduan dlm majalah. Jadi, sy pun pergilah ke kaunter untuk beli setem. Saya pun mintak " boleh nak beli setem harga 30 sen satu ". Then, 'orang pos' tu ckp " kalau nak pos surat dah bukan guna setem harga 30 sen. Kena guna stem harga 80 sen untuk sampul surat warna coklat dan bagi sampul surat warna putiiiihhhhh...................sy dah tak ingat...he..he..he...sy cuma ingat sampul surat warna coklat sbb masa tu sampul surat sy warna coklat.........Please don't mad at me.............Oh! Jgn lupa follow my blog............................okey,kalau korang tak nak..........sy aaaaaaakaaaannn.......merayu...........Please..................................Kan sy masih baru dlm blog. Please kesian kat junior macam saya ni........I'm promise will follow your back....Krn sy kan....baik orang nyer......he...he...he...perasan lebih pulak sy ni..... Okey, sampai di sini sahaja story sy. Sy nak pergi buat kerja lain pulak. Takkan nak menghadap laptop nie je.....mesti setiap orang ada kerja lain.....kan? kan? kan?...........Bye,You all..................




                   
                       
P/S: Don't forget to follow my blog  ^^v peace......

No comments: